06.06.2023

Porsche 911 Carrera RS 3.8 & Transformers: Rise of the Beasts sărbătoresc cel mai nou Autobot, "Mirage" - News

Intra in lumea Porsche, descopera modelele noastre, ultimele stiri si evenimente.
Program
Centrul Porsche Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 9:00 - 18:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Bucuresti
  • Luni - Vineri
  • 8:30 - 17:30
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis
Porsche Service Timisoara
  • Luni - Vineri
  • 8:00 - 17:00
  • Sambata
  • inchis
  • Duminica
  • inchis

În noul film Transformers: Ascensiunea bestiilor, prezent doar în cinematografe, Porsche joacă unul dintre rolurile principale.
Autobotul "Mirage" ia forma legendarului Porsche 911 Carrera RS 3.8.
Avanpremieră specială în România pentru clienții mărcii și pentru presă


Noul Transformers: Ascensiunea bestiilor va ajunge în cinematografele din întreaga lume la începutul lunii iunie. Unul dintre personajele principale ale filmului, Autobotul "Mirage", este un Porsche - mai exact, istoricul 911 Carrera RS 3.8.


Stuttgart & Bucuresti. Revenind la acțiunea și spectacolul care au captivat cinefilii din întreaga lume, Transformers: Rise of the Beasts va purta publicul într-o nouă aventură, din anii '90, alături de Autoboți și va introduce o facțiune complet nouă de Transformers - Maximalii - care li se vor alătura ca aliați în lupta pentru Pământ. Autobotul "Mirage" ia forma legendarului Porsche 911 Carrera RS 3.8 (964), alăturându-se forțelor Transformers pentru bătălia ce va urma. "Mirage" luptă pentru forțele binelui alături de Optimus Prime.

"911 Carrera RS 3.8 este potrivit nu doar pentru că filmul se desfășoară în 1994, ci și datorită trăsăturilor de caracter ale lui "Mirage"", spune Oliver Hoffmann, directorul departamentului de comunicare de marketing de la Porsche AG. "Este un personaj dur, cu un suflet bun și, din când în când, un pic rebel".

”Este pentru prima oară în istorie când un Porsche 911 este chiar personaj principal într-un film”, spune Adrian Pascu - Director Importator Porsche pentru România. ”Războinicul autobot Mirage se transformă într-un Porsche 911 argintiu din generația 964 ori de câte ori are nevoie de viteză și agilitate pentru a scăpa din situații limită. În plus, are superputerea de a se multiplica pe loc, astfel încât să scape rapid de urmăritori. Lui Mirage îi place, de asemenea, să forțeze limitele și să testeze granițele – este, așadar, foarte asemănător unui Porsche”.

O mașină legendară devine un erou de film
Porsche a construit doar 55 de unități ale modelului Carrera RS 3.8, ceea ce îl face o mașină istorică extrem de rară. Pentru a evita riscul de deteriorare, niciun model original nu a fost folosit în timpul filmărilor. În schimb, au fost construite cinci mașini de filmare care arată exact ca 964 la exterior, dar care nu sunt modele originale Porsche 911 Carrera RS 3.8. Cu toate acestea, pentru a crea un sunet autentic al motorului Mirage, a fost folosit un 911 RS 3.8 real, astfel încât filmul să fie cât mai aproape de realitate. "A fost important pentru noi să redăm sunetul modelului 911 prezentat în film", a declarat Ayesha Coker, vicepreședinte de marketing al Porsche Cars North America. "A fost un obiectiv ambițios, având în vedere numărul de mașini necesare dintr-o producție limitată de 911, dar suntem încântați de rezultat și sperăm că și publicul va fi la fel."

Fiecare dintre mașinile utilizate în film îndeplinește o anumită funcție. Una dintre mașini, de exemplu, a fost modificată pentru a merge cu spatele la viteze mai mari; alta a fost pregătită special pentru secvențe de cascadorie, iar o alta a fost controlată din afară pentru scenele care se concentrează pe actorul din interior.

"Suntem încântați să lucrăm cu echipa Porsche în acest parteneriat integrat și fără precedent, care a dat viață Autobotului nostru Mirage într-un mod unic, emblematic și de neuitat, prezentând personalitatea și spiritul aventurier și eroic al robotului și al formei sale auto", a declarat Irene Trachtenberg, SVP Worldwide Marketing Partnerships, Paramount.

Regizat de Steven Caple Jr. și avându-i în rolurile principale pe Anthony Ramos și Dominique Fishback, filmul va ajunge în cinematografe în iunie 2023.

Premieră după marea aniversare
”Pentru noi, anul 2023 este unul special: aniversăm 75 de ani de mașini sport Porsche chiar pe 8 iunie. Iar a doua zi, pe 9 iunie, întreaga lume va face cunoștință cu noul autobot din filmul Transformers, fiind astfel un moment încărcat de emoție și de semnificație pentru marca Porsche și pentru cel mai emblematic model al nostru, 911 – silueta care a inspirat, de altfel, toate modelele Porsche care i-au urmat”, spune Loredana Matei, Marketing, CRM & PR Manager Importator Porsche pentru România. ”Am vrut să onorăm prima apariție a unui Porsche ca personaj pe afișul unui film de acest calibru, așa că am organizat și o avanpremieră specială pentru a sărbători alături de clienții noștri și de jurnaliștii care apreciază aceste mașini.”

Filmul Transformers: Ascensiunea bestiilor este distribuit în România de RO IMAGE 2000 și va putea fi vizionat în formatele 3D, IMAX 3D și 4DX.

Despre Paramount Pictures Corporation

Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA) este o companie globală de top în domeniul media și al divertismentului, care creează conținut și experiențe premium pentru publicul din întreaga lume. Condus de studiouri, rețele și servicii de streaming emblematice, portofoliul de mărci de consum al Paramount include CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+, Pluto TV și Simon & Schuster, printre altele. Paramount are cea mai mare cotă de audiență a televiziunii americane și se mândrește cu una dintre cele mai importante și mai extinse biblioteci de titluri TV și filme din industrie. Pe lângă faptul că oferă servicii inovatoare de streaming și produse video digitale, compania dispune de competențe solide în materie de producție, distribuție și soluții publicitare. Pentru mai multe informații despre Paramount, vizitați www.paramount.com și urmăriți @ParamountCo pe platformele sociale.

Contact