26.09.2023

Porsche prezintă a treia variantă E-Hybrid a modelului Cayenne - News

Intra in lumea Porsche, descopera modelele noastre, ultimele stiri si evenimente.
Program
Centrul Porsche Bucuresti
 • Luni - Vineri
 • 9:00 - 18:00
 • Sambata
 • 10:00 - 14:00
 • Duminica
 • inchis
Porsche Service Bucuresti
 • Luni - Vineri
 • 8:30 - 17:30
 • Sambata
 • inchis
 • Duminica
 • inchis
Porsche Service Timisoara
 • Luni - Vineri
 • 8:00 - 17:00
 • Sambata
 • inchis
 • Duminica
 • inchis
 • Cayenne S E-Hybrid se alătură gamei de modele SUV de lux

 • Poziționat între Cayenne E-Hybrid și Cayenne Turbo E-Hybrid

 • Putere a sistemului de 382 kW (519 CP) și cuplu de sistem de 750 Nm

 • Autonomie electrică de până la 90 de kilometri și capacitate de încărcare de 11 kW

 • Echipare standard extinsă, cu suspensie pneumatică adaptivă


Porsche își extinde și mai mult gama hibridă pentru noul Cayenne. Fiind al treilea model plug-in din seria recent revizuită semnificativ a SUV-ului de lux, noul Cayenne S E-Hybrid impresionează prin dinamica de conducere fin echilibrată, confort și eficiență.


Stuttgart. Noul Cayenne S E-Hybrid este cea de-a treia variantă de motorizare electrificată din cadrul seriei de modele și este poziționat între Cayenne E-Hybrid și Cayenne Turbo E-Hybrid. Concentrându-se pe un echilibru fin între utilitatea de zi cu zi și performanță, S E-Hybrid, disponibil în variantele de caroserie SUV și SUV Coupé, este o completare binevenită a gamei de motorizări. Tehnologia hibridă a noului Cayenne, revizuită semnificativ la începutul acestui an, oferă, de asemenea, acestei variante de model o autonomie electrică și mai mare, precum și timpi de încărcare scurți, datorită gestionării inteligente a energiei.

În Cayenne S E-Hybrid, un motor V6 turbo de trei litri îmbunătățit, cu 260 kW/353 CP, este combinat cu un motor electric de 130 kW (176 CP). Împreună, acestea ating o putere a sistemului de 382 kW (519 CP) și un cuplu maxim al sistemului de 750 Nm. Potențialul ridicat de putere se reflectă în performanțele de conducere. Cayenne S E-Hybrid accelerează de la 0 la 100 în 4,7 secunde și are o viteză maximă de 263 km/h.

Suspensie pneumatică cu tehnologie cu 2 camere și 2 valve, pentru o autonomie maximă
La Cayenne S E-Hybrid, suspensia pneumatică adaptivă standard contribuie la combinația de performanțe sporite și confort superior în timpul condusului. Tehnologia sa inovatoare cu 2 camere și 2 valve permite un spectru deosebit de larg de rapoarte de elasticitate ale arcurilor, care variază de la extrem de confortabil până la performanțe ridicate, comportament dinamic. În același timp, noile modele S E-Hybrid beneficiază de optimizarea sistemului hibrid al actualei generații Cayenne. O autonomie pur electrică (EAER City) de până la 90 de kilometri permite ca cea mai mare parte a condusului zilnic să fie lipsită de emisii. Porsche face posibilă această autonomie cu o capacitate a bateriei de 25,9 kWh. Noul încărcător de curent alternativ de la bord încarcă complet mașina în mai puțin de două ore și jumătate, la o sursă de energie adecvată, cu o capacitate de încărcare de până la 11 kW.

Din punct de vedere vizual, Cayenne S E-Hybrid se integrează perfect în gama de modele existente. Acesta are jantele Cayenne S de 20 de inch, ca dotare standard, și este echipat cu un sistem de evacuare cu două țevi duble de eșapament, din oțel inoxidabil. În varianta SUV, Cayenne S E-Hybrid beneficiază de pachetul exterior Silver, iar în varianta Coupé de pachetul exterior Black. Pentru condusul pe timp de noapte, siguranța și confortul sunt susținute de farurile LED matrix standard. Noile faruri LED matrix HD sunt disponibile ca dotare opțională.

Printre dotările standard pe care șoferul le va descoperi la interior se numără scaunele cu opt direcții, pachetul Sport Chrono, care include un comutator de moduri pentru selectarea programului de condus, pedale din oțel inoxidabil, precum și pachetul interior Diamar, vopsit în Silvershade. Șoferul beneficiază, de asemenea, de funcții suplimentare în aplicația My Porsche, inclusiv de noi funcții în Apple CarPlay®. Porsche este primul producător auto care permite accesul facil la funcțiile auto, în cadrul CarPlay®. În noul Cayenne S E-Hybrid, un plus de confort este oferit de noul ecran opțional pentru pasageri, care include funcții video, precum și de noua ofertă de sistem de calitate a aerului, care este proiectat să filtreze particulele și substanțele periculoase. Noile modele Cayenne S E-Hybrid pot fi deja comandate. În România, Porsche oferă acest model la prețuri începând de la 120.187,62 euro ( iar modelul Coupé de la 124.616,80 euro), inclusiv TVA și dotări specifice țării. Livrările vor începe în noiembrie 2023.

Informații suplimentare, precum și materiale video și foto, sunt disponibile în Porsche Newsroom: newsroom.porsche.com https://newsroom.porsche.com/ro.html


Toate automobilele noi, concepute de Porsche, sunt omologate în conformitate cu WLTP. Valorile oficiale NEDC, derivate din valorile WLTP, nu mai sunt disponibile pentru mașinile noi, începând cu 1 ianuarie 2023 și, prin urmare, nu pot fi furnizate.

Informații suplimentare privind consumul oficial de combustibil și emisiile oficiale specifice de CO2 ale autoturismelor noi sunt disponibile în publicația intitulată "Orientări privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 și consumul de energie al autoturismelor noi", care este disponibilă gratuit la toate punctele de vânzare și la DAT, Hellmuth-Hirth-Strasse 1, D-73760 Ostfildern.

Cayenne E-Hybrid
Consum de combustibil mixt (ponderat): 1,8 - 1,5 l/100 km (WLTP); Emisii de CO2 mixte (ponderate): 42 - 33 g/km (WLTP); consum de energie în regim mixt (ponderat): 30,8 - 28,7 kWh/100 km (WLTP); autonomie electrică (EAER): 66 - 74 km; autonomie electrică în oraș (EAER oraș): 77 - 90 km
Cayenne S E-Hybrid
Consum de combustibil mixt (ponderat): 1,7 - 1,4 l/100 km (WLTP); emisii de CO2 în regim mixt (ponderat): 39 - 31 g/km (WLTP); consum de energie în regim mixt (ponderat): 31,7 - 29,1 kWh/100 km (WLTP); autonomie electrică (EAER): 71 - 78 km; autonomie electrică în oraș (EAER oraș): 79 - 90 km
Cayenne S E-Hybrid Coupé
Consum de combustibil mixt (ponderat): 1,7 - 1,4 l/100 km (WLTP); emisii de CO2 mixte (ponderate): 39 - 31 g/km (WLTP); consum de energie în regim mixt (ponderat): 31,6 - 29,2 kWh/100 km (WLTP); autonomie electrică (EAER): 71 - 78 km; autonomie electrică în oraș (EAER oraș): 80 - 89 km
Cayenne Turbo E-Hybrid
Consum de combustibil mixt (ponderat): 2,0 - 1,7 l/100 km (WLTP); emisii de CO2 mixte (ponderate): 45 - 39 g/km (WLTP); consum de energie în regim mixt (ponderat): 31,7 - 29,9 kWh/100 km (WLTP); autonomie electrică (EAER): 70 - 73 km; autonomie electrică în oraș (EAER oraș): 76 - 82 km

Contact