Oferte Masini noi - Noul Cayenne Coupé

Intra in lumea Porsche, descopera modelele noastre, ultimele stiri si evenimente.
Program
Centrul Porsche Bucuresti
 • Luni - Vineri
 • 9:00 - 18:00
 • Sambata
 • inchis
 • Duminica
 • inchis
Porsche Service Bucuresti
 • Luni - Vineri
 • 8:30 - 17:30
 • Sambata
 • inchis
 • Duminica
 • inchis
Porsche Service Timisoara
 • Luni - Vineri
 • 8:00 - 17:00
 • Sambata
 • inchis
 • Duminica
 • inchis

Descriere scurta

Noul model SUV de la Porsche, Cayenne Coupé, a avut premiera mondiala pe 25 aprilie la “Auto Shanghai”, unul dintre cele mai importante show-uri auto din Asia. Noul Porsche poate fi vizionat incepand cu 28 mai si in showroomul Centrului Porsche Bucuresti. Te asteptam la programare test drive si configurarea modelului tau Porsche Cayenne Coupé.

Configureaza
Mesaj

Date tehnice

Putere: 340 PS/250 kW
Accelerare 0-100 km/h: 4.2 s
Viteza maxima: 243 km/h
Consum l/100 km: 9.4 - 9.3
Emisii CO2 in g/km: 215-212
Capacitatea portbagaj-scaunele ridicate: 625 l
Capacitatea portbagaj-scaunele rabatate: 1540 l

Descriere

“Cu Cayenne Coupé, am adus o versiune specială a modelului nostru cel mai apreciat de clienții chinezi Porsche”, declară Oliver Blume, președintele Comitetului Executiv al Porsche AG, la lansare: “Ne extindem familia Cayenne cu un automobil care demonstrează un caracter foarte puternic. Și, ca în orice alt segment în care concurăm, ne dorim ca acest Coupé să fie cea mai sportivă opțiune din clasa sa. De aceea continuăm să dezvoltăm gama noastră de produse în mod concentrat, pentru a oferi clienților noștri ceea ce-și doresc și, totodată, pentru a câștiga clienți noi – în special aici, în China, cea mai mare piață individuală pentru noi”.

Progresiv, atletic și emoțional datorită elementelor de design personalizate

Porsche a livrat peste 31.000 de unități ale Cayenne în China, în 2018, reprezentând o creștere cu 19% față de anul precedent. Producătorul de automobile sportive dorește să continue să crească în segmentul SUV cu varianta Coupé. Coupé include toate performanțele actualului Cayenne, dar are un design și mai dinamic și noi detalii tehnice care îl poziționează ca fiind mai progresiv, mai atletic și mai emoțional. Linia plafonului, mult mai abruptă, care „cade” spre spate, face ca modelul Cayenne Coupé să arate mai dinamic și îl poziționează drept cel mai sportiv model din segment. Parbrizul și stâlpul A sunt mai reduse comparativ cu modelul Cayenne, datorită plafonului coborât cu aproximativ 20 de milimetri. Ușile și aripile din spate, redesenate, lărgesc umerii acestui autovehicul cu 18 milimetri, contribuind la identitatea sa musculoasă. Spoilerul plafonului este combinat cu un nou spoiler spate, adaptiv, care se extinde cu 135 mm la viteze de peste 90 km / h, mărind forța deportantă pe puntea spate. Asta înseamnă o stabilitate mai mare la condus.

Plafon din sticlă fixă panoramică, dotare standard – plafon din carbon, ca opțiune

Noul Cayenne Coupé dispune de un plafon din sticlă fixă panoramică de 2,16 m2 în dotarea standard. Un plafon din carbon conturat este disponibil opțional pentru Coupé. Acesta face parte dintr-un total de trei pachete sportive opționale ușoare, care includ și pachetul Sport Design, noile jante ușoare de 22 inci, GT Design, precum și partea centrală a scaunelor din țesătură în carouri. Noul Cayenne Coupé oferă spațiu suficient pentru maximum patru persoane, ca standard. În față, noile scaune sport opționale, cu tetiere integrate, oferă un confort excepțional și suport lateral optim. În spate, modelul vine echipat în standard cu o banchetă care are caracteristicile a două scaune individuale. Alternativ, bancheta spate cu trei locuri poate fi comandată fără costuri suplimentare. Locurile pasagerilor din spate sunt coborâte cu 30 de milimetri față de Cayenne. Capacitatea portbagajului este de 625 de litri – ideală pentru utilizarea de zi cu zi – și crește până la 1.540 de litri când scaunele din spate sunt rabatate (Cayenne Turbo Coupé: 600 până la 1.510 litri). Echiparea standard extinsă include funcția de direcție sensibilă la viteze, jante din aliaj de 20 de inci, Park Assist în față și în spate, inclusiv cameră pentru marșarier, Porsche Active Suspension Management (PASM) și pachetul Sport Chrono.

Două motoare de înaltă performanță sunt disponibile la lansarea pe piață. Cayenne Coupé, cu motor cu șase cilindri, turbocompresor și o capacitate de trei litri oferă 250 kW (340 CP) și un cuplu maxim de 450 Nm. Modelul Cayenne Turbo Coupé, de top, se îndreaptă spre linia de start cu un motor de 4 litri, twin-turbo, 404 kW (550 CP) și un cuplu maxim de 770 Nm.

Entuziasm pentru creșterile Porsche în China

Cu peste 80.000 de autovehicule expediate, China a fost din nou cea mai mare piață individuală pentru Porsche în 2018. “Este fascinant să vedem cum a crescut interesul și entuziasmul pentru Porsche în ultimele decenii în China”, spune Jens Puttfarcken, președinte și CEO al Porsche China. Primul Porsche Experience Centre din Asia a fost deschis în urmă cu un an, în Shanghai, pentru a dezvolta o bază a fanilor din Orientul Îndepărtat. Acesta este situat la Shanghai International Circuit și include un domeniu de 10 hectare unde vizitatorii trăiesc experiențe unice bazate pe autovehiculele Porsche, atât pe pistă, cât și în afara ei.

Materialul de ilustrație disponibil în Newsroom-ul Porsche (http://newsroom.porsche.de) și în baza de date media Porsche (presse.porsche.de).

Contact